ریچ اسنیپت چیست؟

ریچ اسنیپت چیست؟

ریچ اسنیپت چیست؟ ما سعیمان بر این است که در وب سایت وبتانیک اصطلاحاتی را که برای ایجاد سایت باید بدانید، بگنجانیم. ریچ اسنیپت پاره ای از اطلاعات است که گوگل برای برخی از سایت ها نشان می دهد. شما هنگامی که در گوگل سرچ می کنید بنا بر موضوعی که مد نظرتان است سایت های مختلفی نمایش داده می شوند. به این صورت که خط اول آبی رنگ ، عنوان اصلی سایت و آدرس آن است سپس متنی که در متا است نمایش داده می شود. اما گاهی اوقات اطلاعات بیشتری نمایش داده می شود مثلا اگر شما درباره ی طرز تهیه ی سوپ جستجو می کنید ابتدا عنوان سایت ها و توضیح مختصری نشان داده می شود اما گاهی اوقات اطلاعاتی مانند مقدار مواد، مقدار کالری و مقداری انرژی و اطلاعات دیگری نشان داده می شود. پس به این اطلاعات اضافی که بین عنوان و توضیحات آورده می شود ریچ اسنیپت گفته می شود که در بخش آموزش سئو داخلی به این مبحث مهم پرداخته ایم.

 

ریچ اسنیپت چه تاثیری در سئوی سایت ها دارد?

ریچ اسنیپت تاثیری در بالا بردن سئوی سایت شما ندارد که این نکته در آموزش سئو گفته شده است، فقط ترافیک سایت را بالا می برد و با نشان دادن اطلاعات بیشتر درباره ی موضوعات بیشتر به چشم کاربران می آید و آن ها را ترغیب می کند که سایت شما را کلیک کنند.

به طور معمول همان گونه که گفتیم حالت عادی نتیجه ی جستجو شامل عنوان اصلی و توضیحات متا است اما ریچ اسنیپت اطلاعات اضافی درباره ی موضوعات مانند نظرات کاربران، قیمت محصول و میزان کالری مواد غذایی و … می دهد که کاربران به دنبال آن ها هستند. همان طور که گفتیم ریچ اسنیپت تاثیری بر سئوی سایت ندارد اما کاربران را برای کلیک کردن بر روی سایت شما وسوسه می کند. شما با استفاده از ریچ اسنیپت در سایت خود رتبه ی آن را بالا نمی برید حتی ممکن است در رتبه ی دوم و سوم جستجو باشید اما درصد بازدید سایت شما از رتبه ی اول بیشتر باشد.

 

ریچ اسنیپت از چه محتوایی پشتیبانی می کند؟

  • Microdata
  • Microformats
  • RDFa

هر سه محتوا زبان HDML را پشتیبانی می کند و معروف ترین آن ها Microdata است. البته نیازی به برنامه نویسی خاصی نیست زیرا کدهای آن ها نوشته شده است و می توان به راحتی به آن ها اضافه کرد.

 

روش های استفاده از ریچ اسنیپت در سایت ها:

  • Braedcrumbs: این نوع از ریچ اسنیپت به جای نشان دادن URL مطلب خواسته شده مسیر رسیدن به آن مطلب در سایت را نشان می دهد.

 

  • نقد و بررسی: در این نوع ریچ اسنیپت شما می توانید نقد و بررسی را در نتایج جستجو بگذارید که این کار به کاربران امکان می دهد تا در نظر سنجی شرکت کنند و به محتوا ها امتیاز دهند.

 

  • اشخاص: گاهی اوقت که نام اشخاص معروف را در گوگل سرچ می کنید در نتایج جستجو نام و مهارت و تصویر و اطلاعات دیگری نمایش داده می شود. شما هم با استفاده از ریچ اسنیپت می توانید همچین کاری را برای کارمندان خود انجام دهید فقط کافیست برای آن ها پروفایل درست کنید و مشخصاتشان را بنویسید، ریچ اسنیپت آن اطلاعات را نمایش می دهد.

استفاده از ریچ اسنیپ در بخش اشخاص

  • محصولات: یکی از مهم ترین آنها استفاده از ریچ اسنیپت در قسمت محصولات است. به این صورت که در قسمت جستجو قیمت، جنس، نوع و خیلی موارد دیگر نشان داده می شوند. فروشگاه های آنلاین که مربوط به چند فروشگاه هستند می توانند قیمت ها را به صورت نزولی یا صعودی نمایش دهند.

استفاده از ریچ اسنیپ محصولات

  • سازمانها و تجارت ها: برای سازمان ها و شرکت ها می توانید اطلاعاتی مانند آدرس، شماره تماس و لوگوی شرکت را نمایش دهید.

 

  • دستورالعمل: این نوع ریچ اسنیپت معمولا برای دستور آشپزی به کار می رود و شامل اطلاعاتی مانند نوع غذا، مدت زمان پخت، نقد و بررسی است.

استفاده از ریچ اسنیپ در بخش دستورالعمل ها

  • رویداد ها: اگر که در آینده ای نه چندان دور قرار است مسابقه یا برنامه ای اجرا شود، ریچ اسنیپت شما می تواند شامل نام مسابقه، زمان شروع، مکان، قیمت بلیط باشد.

استفاده از ریچ اسنیپ در بخش رویدادها

  • موسیقی: ریچ اسنیپت های موسیقی شامل لینک های دانلود و قیمت بلیط است.

استفاده از ریچ اسنیپ سایت موسیقی

  • محتوای ویدیویی: از این ریچ اسنیپت برای سایت هایی که شامل محتوای ویدیویی هستند استفاده می شود و شامل اطلاعاتی نظیر سازنده ی شرکت، مدت زمان ویدیو و نام سازنده ی ویدیو است.

استفاده از ریچ اسنیپ در بخش محتوای ویدیویی

چگونه ریچ اسنیپت به محتوای سایت اضافه می شود؟

گرچه نیازی نیست ریچ اسنیپت را به همه ی محتوای سایت اضافه کنیم اما هرچه بیشتر به محتوایمان اضافه کنیم نتایج جستجو مفید تر می شود. بهتر است فقط مطالبی که به کاربران نمایش داده می شوند نشانه گذاری شود و گرنه مطالب پنهان سایت نیازی به نشانه گذاری ندارند.

 

ریچ اسنیپت و اسکیما چه تفاوتی دارند؟

اسکیما یا داده های ساختار یافته اطلاعاتی در مورد صفحت سایت هستند که شما در اختیار گوگل قرار می دهید. این کار باعث می شود تا گوگل محتوای سایت شما را بهتر بشناسد و در نتایج جستجوی مرتبط آن را نمایش دهد.

کاربرد دیگری که اسکیما دارد این است که گوگل از آن برای نمایش ریچ اسنیپت ها استفاده می کند. در واقع گوگل این گونه عمل می کند که با استفاده از اسکیما موضوع محتوای سایت را تشخیص می دهد و از اطلاعات جزیی تر برای موتور های جستجو استفاده می کند.

برای مثال وقتی موضوع سایت شما نمایش فیلم باشد اسکیما اطلاعاتی مانند مدت زمان فلیم، کارگردان، سال اکران و … را می دهد. پس اگر می خواهید ریچ اسنیپت برای صفحات  سایت شما نشان داده شود بهترین کار ایجاد اسکیما برای آن است.

 

ریچ اسنیپت و ریچ ریزالت چه تفاوتی دارند؟

ریچ اسنیپت و ریچ ریزالت را خیلی ها به یک معنی می دانند خیلی هم بی راهه نیست اما در واقع ریچ اسنیپت زیر مجموعه ای از ریچ ریزالت است.

همان گونه که می دانید گوگل این روزها اطلاعات ریز و درشتی را در نتایج جستجو نمایش می دهد که به این اطلاعات در حالت معمول ریچ اسنیپت گفته می شود و با اطلاعات تصویری کلی در نتایج جستجو ریچ ریزالت گفته می شود.

 

جمع بندی

ریچ اسنیپت علی رقم اینکه تاثیر مستقیمی در بالا بردن سئو سایت ندارد اما به دلیل اینکه باعث می شود نرخ کلیک کردن بر روی سایت شما بالا برود در نتیجه باعث یالا رفتن سئو سایت نیز می شود. برای اینکه بدانید چگونه از این پدیده برای بهتر شدن سئو خود استفاده کنید به بخش خدمات سئو ما مراجعه بفرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مقالات

فهرست مطالب

محبوب ترین دسته بندی ها

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟