سئو خارجی چیست؟

سئو خارجی چیست

وبمستر ها همان طور که باید نکات سئو را در  درون سایت رعایت کنند و باعث بالا رفتن رتبه بندی پیج ها شوند به همان میزان نیز باید به پدیده ی سئو خارجی نیز دقت کنند. چرا که گوگل برای مشخص کردن میزان سئو سایت سئو داخلی، سئو تکنیکال و سئو خارجی را در نظر می گیرد. سئو خارجی از جمله مباحث آموزش سئو خارجی می باشد که ما در وب سایت وبتانیک برای شما به طور کامل آن را توضیح داده ایم.

 

سئو خارجی ( Off – Page SEO ) چیست؟

به هر گونه فعالیت یا تکنیکی که برای برای بالا رفتن سئو سایت در خارج از وب سایت انجام شود، سئو خارجی گفته می شود. این فعالیت ها می تواند در فروم ها، شبکه های اجتماعی و … باشد که باعث می شود کاربران سایت های دیگر از طریق بک لینک ها به سایت شما وارد شوند و تراکم بازدید را بالا ببرند.

 

سئو داخلی (  On – Page SEO ) چیست؟

در سئو داخلی ما بر اصول و قواعد و تکنیک های داخل سایت تمرکز داریم که کاملا در اختیار خودمان است. مثال: تولید محتوا، تگ ها ، کلمات کلیدی و …

 

بک لینک چیست و چه اهمیتی در سئو خارجی دارد؟

بک لینک ها

اگر وب سایتی در درون خود به سایت شما اشاره کند و به آن لینک بدهد، این لینک را بک لینک می گویند. که هر چه این وب سایت خارجی معتبر تر باشد بک لینک دریافتی از نظر گوگل بیشتر حائز اهمیت است.

 

انوع لینک ها

انواع بک لینک ها

  • لینک فالو Follow Link یا دو فالو Do follow: این لینک ها بسیار پر اهمیت هستند زیرا موتور های جستجوی گوگل آن ها را از مبدا به مقصد دنبال می کنند و اعتبار وب سایت مبدا را به مقصد منتقل می کنند.

 

  • لینک نوفالو Nofollow Link: موتور های جستجو این گونه لینک ها را دنبال نمی کنند پس طبیعتا تاثیری هم در رتبه بندی سایت ها ندارند. و در واقع تگ نوفالو فقط برای این است که موتور های جستجو این لینک ها را جستجو نکنند.

 

  • لینک ساخته شده توسط کاربر ( UGC ): به لینک های گفته می شود که توسط کاربر ها در فروم ها ساخته می شود.

 

  • لینک اسپانسر Sponsored Link: به لینک هایی گفته می شود که به سایت مورد نظر هزینه ای را پرداخت می کنند تا لینک وب سایتشان را تبلیغ کند و در واقع سایتی که لینک را قرار می دهد را حمایت مالی می کنند.

 

تکنیک های سئو خارجی

تکنیک های سئو خارجی

  1. استفاده از شبکه های اجتماعی: شبکه های اجتماعی امروزه حرف اول را در ارتباطات می زنند زیرا می توان گفت تقریبا هر شخصی حداقل در یکی از این شبکه ها فعالیت دارد. مهم ترین این شبکه ها که اگر از آن ها در وب سایت خود ورودی داشته باشید بسیار حائز اهمیت است عبارتند از: فیسبوک، توییتر، لینکدین و گوگل پلاس. پس برای افزایش رتبه ی خود بهتر است در این شبکه ها عضو شوید. شبکه های اجتماعی بهترین و ارزان ترین روش برای تبلیغات وب سایت است.

 

  1. تولید محتوا: شما با تولید محتوای جدید و جذاب این امکان را برای کاربران فراهم می سازید تا دوباره به پیج شما سر بزنند و موتور های جستجو هم همیشه در حای خزیدن در سایت شما باشند که این خود باعث افزایش رتبه ی شما می شود.

 

  1. بازاریابی محتوا: یکی از مسائل موثر در سئو خارجی بازاریابی محتوا است. به این صورت که در بخش نظرات وب سایت های دیگر نظر خود را همراه با نام اصلی سایتتان می نویسید. به خاطر این که این کار باعث می شود که موتور های جستجو سایتتان را پیمایش کند پس رتبه بندی وب سایت نیز بالا می رود.

 

  1. بازاریابی انجمن ها و فروم: در فضای مجازی به دنبال فروم آنلاینی که مرتبط با موضوع وب سایت شما است بگردید. در آن ها به پرسش ها پاسخ دهید و در بخش نظرات، نظر خود را بیان کنید تا شما به عنوان فرد آگاهی معروف شوید و در جاهایی که امکانش است لینک سایت خود را بگذارید تا جستجو گر ها آن را پیمایش کنند.

 

  1. در موتور های جستجو ثبت نام کنید: هر چه موتور های جستجو سایت شما را زودتر ببینند ایندکس آن نیز زودتر انجام می شود. برای این زود دیده شدن بهتر است در موتور های جستجو مانند یاهو یا گوگل ثبت نام کنید تا سریع تر سایتتان را کراول کنند.

 

  1. در دایرکتوری ها ثبت نام کنید: اگر در دایرکتوری ها ثبت نام کنید از مزیت هایی بهره مند می شوید. این کار باعث می شود تا یک ارتباط یک طرفه برای شما برقرار شود و باعث بالا رفتن ترافیک سایت شود. البته باید در انتخاب دایرکتوری دقت کنید و در دایرکتوری ای که در حوزه ی فعالیت و کسب و کار شما است فعالیت کنید.

 

  1. بوک مارک کردن: از جمله تکنیک های سئو خارجی بوک مارک کردن است به این صورت که پیج هایی را که به تازگی منتشر کرده اید را در این بوک مارک ها قرار دهید تا زود تر دیده شوند. زیرا موتور های جستجو به این سایت ها علاقمند هستند و آن ها جستجو می کنند.

 

  1. لینک طعمه: این روش نیز از تکنیک های سئو خارجی است. به این صورت که هنگامی که شما مطلبی را از سایت دیگر عینا در سایت خود می آورید باید قواعد کپی را رعایت کنید. پس با آوردن نام منبع اصلی محبوبیت زیادی را کسب خواهید کرد.

 

  1. سایت های به اشتراک گذاری عکس ها: شما می توانید برای قسمت های از وب سایت خود که عکس گذاشتید، این تصاویر را در سایت های به اشتراک گذاری عکس ها مانند فلیکر، پیکاسا و … به اشتراک بگذارید. کاربران این تصاویر را می بینند و در صورتی که تصویری نظر آن ها را جلب کند از طریق لینکی که شما گذاشته اید به سمت سایت شما هدایت می شوند.

 

  1. بازاریابی ویدئو: در فضای مجازی و در کسب و کار های الکترونیکی فیلم و تصاویر تاثیر بسزایی در جذب کاربران دارد. می توانید برای این کار از سایت های همچون یوتیوب و آپارات استفاده کنید. و با گذاشتن لینک خود در این ویدئو ها کاربارن را به سمت وب سایت خود روانه کنید.

 

  1. بررسی و نقد کسب وکار: سعی کنید درباره ی کسب و کار خود نقد و بررسی بنویسید و یا کاربرانتان را تشویق به این کار کنید و نقد و بررسی های آن ها در سایت قرار دهید. این کار بسیار در بالا بردن سئو خارجی نقش دارد چرا که لینک های زیادی به سایت شما داده می شود.

 

  1. لیست محلی: برخی از دایرکتوری ها به شما کمک می کنند تا کسب و کار خود را رونق دهید. مثلا سایت های رایگان تبلیغات که به کمک آن می توانید بر اساس موقعیت شهری خود کسب وکارتان را بیابید. یا این که گوگل کسب و کار های محلی را را در نقشه گوگل نمایش می دهد پس بهتر است در نقشه گوگل کسب و کار خود را ثبت کنید. برای این که بدانید چگونه باید این کار را انجام داد به مقاله ی آموزش تصویری ثبت مکان در گوگل رجوع کنید.

 

  1. ثبت مقاله های نوشته شده: این مورد از موارد بسیار مهم در بالا رفتن سئو خارجی سایت است. به این صورت که شما مقاله هایی را در خصوص کسب و کار خود بنویسید و در وب سایت های مشهوری مانند No public، Go article، Ezine و … درج کنید. این تکنیک باعث بالا رفتن ترافیک سایتتان می شود.

 

  1. شبکه های فروش آنلاین: برای رونق دادن به کسب و کارتان و افزایش فروش شما می توانید یک فروشگاه اینترنتی را راه اندازی کنید یا از فروشگاه های اینترنتی کمک بگیرید. با این کار کاربران به سمت سایت شما روانه می شوند و در واقع این کار نوعی بک لینک برای سایت شما به حساب می آید.

 

  1. پاسخ به سوالات: اگر شما در وب سایت های دیگر سوالات تخصصی طرح کنید یا به سوالات پاسخ های دقیق دهید باعث محبوبیت شما می شود که این خود نیز یک تکنیک موفق در سئو خارجی محسوب می شود.

 

میزان هزینه برای سئو خارجی

این که چه میزان برای این مسئله هزینه می کنیم، به عوامل متعددی بستگی دارد. میزان هزینه در هر سایت با سایت دیگر متفاوت است در واقع اگر پیش از آنالیز سایت در این باره عددی را به شما اعلام کنند باید به آن ها شک کنید. در ادامه تعدادی از عوامل که تعیین کننده ی این مطلب است را معرفی می کنیم.

  • مقدار رقابتی که میان کیورد ها است.
  • عمر سایت و دامنه آن چقدر دوام دارد.
  • رقبای شما در این زمینه چقدر فعال هستند.
  • میزان کیفیت محتوا و اختصاصی بودن آن چقدر است.
  • سایت شما در حال حاضر در چه جایگاهی قرار دارد.
  • چه تعداد کلمات کلیدی در جهت سئو دارید.
  • میزان تضمینی که به شما برای جایگاه سایتتان بعد از اتمام قرارداد سئو داده می شود.
  • ایا به شما مشاوره، آموزش و پشتیبانی داده می شود؟

 

در مجموع بیشترین هزینه ی سئو خارجی مربوط به بخش بک لینک گرفتن و رپورتاژ آگهی است.

 

جمع بندی

سئو خارجی را باید بسیار جدی بگیریم زیرا به موتور های جستجو اعلام می کند که کدام وب سایت محبوب است تا به آن رتبه بندی بالایی تعلق بگیرد. ما در این مقاله سعی کردیم که نکات کلیدی این موضوع را با شما در میان بگذاریم. برای راهنمایی بیشتر در این زمینه می توانید به بخش مشاوره سئو رجوع کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مقالات

فهرست مطالب

محبوب ترین دسته بندی ها